Airsoft-kisat sopivat vaikka tyky-päivän ohjelmistoon

Image result for Airsoft-kisat sopivat vaikka tyky-päivän ohjelmistoonKeravalta löytyvä Airsoft Arena on oivallinen kohde vaikkapa tyky-päiviä silmällä pitäen. Lue tältä sivulta, mitä tällaiselta, hieman erilaiselta, tyky-päivältä voi odottaa.

Airsoft luo ryhmähenkeä

Parhaimmillaan oikein valittu ja suunniteltu airsoft-peli luo ryhmähenkeä. Kyseessä on ainutlaatuinen kokemus, josta riittää puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa tulevaisuudessakin. Kyseessä on myös fyysisesti melko rankka kokemus, minkä vuoksi airsoft sopii hyvin myös liikunnalliseksi aktiviteetiksi.

Keravan Airsoft Arenan pelit ovat ammattilaisten suunnittelemia

Keravan Airsoft Arena on helppojen kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi pääkaupunkiseudulta tultaessa. Tästä syystä se onkin oivallinen tyky-päivien kohde esimerkiksi pääkaupungissa sijaitseville työpaikoille. Kaikki Airsoft Arenan pelit ovat ammattilaisten suunnittelemia, joten ne tarjoavat pelaajille ainutlaatuisia kokemuksia, joiden aikana hän voi itse päättää roolinsa. Airsoftissa pelaaja voi kokeilla laillisella tavalla esimerkiksi miltä tuntuu olla pankkiryöstäjä. Ellei pankkiryöstäjän rooli houkuttele edes mielikuvitusmaailmassa, voi Airsoft Arenalla omaksua hetkeksi myös vaikkapa poliisin, taistelijan tai erikoisjoukkojen sotilaan jännittävän roolin.

Airsoft Arena tarjoaa joukon erilaisia pelejä

Airsoft Arenalta löytyy runsas valikoima ammattilaisten suunnittelemia airsoft-pelejä. Adrenaliinia!-peli on nimensä mukaisesti erityisen jännittävä ja adrenaalinitasoja nostattava peli. Tarjolla on myös pankkiryöstöä, pommin purkua, aarteenmetsästystä, kaikki vastaan kaikki -peliä sekä erilaisia turnauksia ja kilpailuja.

Airsoft Arenalle ovat tervetulleita sekä miehet että naiset

Airsoft Arena toivottaa tervetulleiksi sekä mies- että naispelaajat. Naisille on varattu areenalla oma pukuhuone sekä sauna. Sauna onkin hyvä paikka käydä läpi peliä pelaamisen päätteeksi. Tyky-päivinä yhteinen saunahetki voi toimia erityisenä ryhmäyttävänä hetkenä, joka viimeistään nostattaa ryhmähenkeä.

Mitä olisikaan tyky-päivä ilman hyvää ruokaa?

Onnistuneeseen tyky-päivään kuuluu myös hyvä ruoka! Myös tässä suhteessa Airsoft Arena sopii erinomaisesti tyky-päivien pitopaikaksi, sillä se tarjoaa pelaajille muonitusta kuin armeija ikään. Areenan kahvilasta löytyy muun muassa kylmiä virvokkeita sekä vastapaistettuja ja täytettyjä blinejä. Areena pystyy tarvittaessa muonittamaan jopa 80 hengen seurueen!

Jos sinusta tuntuu, että päivä kuulasotakaupungissa on juuri sitä, mitä työpaikkasi ilmapiiri kaipaa ja tyky-päivien pitäminen Airsoft Arenalla kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan areenaan ja kysyä erilaisia vaihtoehtoja. Areena on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä palveluja ja osaa varmasti ehdottaa juuri sinun työpaikallesi sopivaa tyky-päivän ohjelmaa kuulasotineen, ruokineen, juomineen ja saunomisineen.

Miksi tyky-päivät ovat tärkeitä?

Nimensä mukaisesti tyky-päivän tarkoitus on parantaa työntekijöiden työkykyä. Virkistäytyminen on tärkeää erityisesti, koska nykyaikainen työ vaatii tekijältään paljon. Parhaimmillaan tällaiset päivät vahvistavat työyhteisön tiimihenkeä sekä auttaa luomaan ja lujittamaan yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Me-henki on erinomaisen tärkeä työskentelyn sujuvuuden kannalta ja jos sitä voidaan lujittaa niinkin kivalla tavalla kuin yhteisellä kuulasotapäivällä, niin mikä ettei!

Parhaimmillaan työpaikan hyvä ilmapiiri voi auttaa jopa parantamaan työntekijöiden työmotivaatiota sekä tätä kautta parantamaan toimipaikkojen tuottavuutta. Ilman tyky-päiviä työpaikoille muodostuu helposti erilaisia kuppikuntia sekä niin sanottua huonoa verta. Joku työntekijöistä saattaa tuntea jäävänsä työpaikalla täysin yksin, mikä saattaa vaikuttaa jopa burn outin puhkeamiseen. Tällaisten tilanteiden ennaltaehkäisy olisi tietysti parasta, mutta peliä ei ole menetetty vielä siinäkään vaiheessa, kun kuppikuntia ja klikkejä on jo ehtinyt syntyä. Tyky-päivät voivatkin parhaimmillaan toimia tehokkaina väliintulomuotoina – kunhan ne on vain järjestetty asianmukaisella tavalla.

Valitettavan monilla työpaikoilla juoruilu ja suoranainen työpaikkakiusaaminen ovat ihan tavallista arkea. Usein puhutaan koulukiusaamisesta, mutta samalla unohdetaan, ettei kiusaaminen välttämättä päätykään siihen, kun peruskoulu ja muodollinen pätevyys ovat jo plakkarissa, vaan kiusatuksi saattaa joutua vielä työpaikallakin. Erilaisia haitallisia klikkejä voidaan yrittää purkaa mielekkään yhteisen tekemisen kautta. Airsoftissa roolit saattavatkin kääntyä niin päin, että kiusattu pelastaa kiusaajansa ja molemmat huomaavat, ettei toinen olekaan loppujen lopuksi hullumpi tyyppi.